hated.by.people

Sunday, September 10, 2006

1:46 am..

1.46 am..bosssannya..mata tak ngantuk lg..tgh buat spss..lepak jap ar..sejuk betul mlm nie..lepak dpn 24/7-online's laptop..plus hot nescafe..bilik yg gulap-gulita..hanya diterangi lampu screen laptop aku..sejuk..huu..best betul..sambil diselubungi selibut tebal-MAS..hikhik.. masyuk..inilah kehidupan org bujang..nampaknya amy, chip tak online mlm nie..kalau tak bleh ilang bosan ym dgn diorg..kak dill online..tp nmpk mcm x online..hee..sibuk kot..esok 8.30 nak jumpa miss chin..malas betulla nak pakai formal..huhu..wah2..lagu sedap..shes not like the other girls..still teringat kat dia..aiya..setiap kali terpandang hp aku yg dah tak semeriah dulu.. sedih pulak aku tgk..kdg2 aku pikir..betul ke apa yg aku buat..naaa..hope dia hepi kat sana..
okie..back to work..pasni nak buat database n infra lak..sental habis2an..thehe..

~aQue~

Saturday, September 09, 2006

linux?..windows?..

argh..pening2..nak pakai mana satu nie..linux ke or stick dgn windows..if pakai linux xleh pki photoshop,illustrator..mana bleh..sumer tu fav-tools aku..gimp linux ok gak..aiya..pagi nie baru je abis download 698mb-linux-iso..tapi still ragu2 nak pakai..ijat ar nie punya pasal..windows plak dah makin slow..xtau apsal..mls betul nak format..babeng ar..harddisk nak dah jahanam kot..asyik format..download..je..siot betulla..byk betul suwey sejak akhir2 nie..malinkun betul!.

Friday, September 01, 2006

Progesterex?..or lakonan?..

"A woman at a nightclub called on Saturday night was taken by 5 men, who according to hospital and police reports, gang raped her before dumping her. Unable to remember the events of the evening, tests later confirmed the repeat rapes along with traces of Rohypnol in her blood and Progesterex, essentially a small sterilization pill. The drug is now being used by rapists at parties to rape AND sterilize their victims.. Progesterex is available to vets to sterilize large animals. Progesterex is being used together with Rohypnol, the date rape drug. As with Rohypnol, all they have to do is drop it into the girl's drink. The girl can't remember a thing the next morning, of all that had taken place the night before. Progesterex, which dissolves in drinks just as easily, is such that the victim doesn't conceive from the rape and the rapist needn't worry about having a paternity test identifying him months later. The drug's effects ARE NOT TEMPORARY - Progesterex was designed to sterilize horses.. Any female who takes it WILL NEVER BE ABLE TO CONCEIVE.. The weasels can get this drug from anyone who is in the vet school or any university. It's that easy, and Progesterex is about to break out big on campuses everywhere. Believe it or not, there are even sites on the Internet telling people how to use it. Please forward this to everyone you know, especially girls. Be careful when you're out and don't leave your drink unattended. Please make the effort to forward this on to all you know...Guys, please inform all your female friends and relatives"

komen aku..ah..kdg2 salah gurl tu gak sendiri..sape suruh pg party..sebaik2 lelaki..
bila nafsu dah jadi raja..sorry to say la..anak sendiri sggp makan..apatah lagi kawan..yg takde
hbgn saudara..jgn ingat bila boy tu treat kita baik..layan kita baik..ckp nak bertaubat..nak berubah..yg kononya dulu dia jahat..pastu nak ubah or dah berubah jadi baik..kita bleh assume dia betul2 baik..heh..pendek betul akal perempuan zaman sekarang..aku tau mesti ramai yg menyampah and takleh nak admit..yupe..dari situ dah boleh menunjukkan betapa pendeknya akal korg..taknak terima kelemahan and keburukan masing2..sama mcm aku..tapi sekurg2nya if taknak terima..at least cubala perbaiki diri masing2..okie..itu lebih baikkan?..~

aku cuma insan yg lemah and dibenci oleh semua org..
aQue~

Wednesday, August 30, 2006

Merdeka?..Remaja?..What?..

esok genaplah 49 tahun malaysia merdeka..of course akan ada pesta [wajib+lepak2+huha+buat tu buat nie+baik mlm2 buta]..sambutan..perarakan or apa2la yg menyeronokkan..urm..bg aku membosankan..yupe..memang jelas suasana yg aman damai..negara yg membangun..menunjukkan yang malaysia nie merdeka..tapi dari segi dalaman..contohnya hati setiap rakyat malaysia nie..merdeka ke?..heh..bagi aku tak..senang je..pegi je kat suria klcc tue..hooo..bersepah anak2 malaysia yang "merdeka"..yupe merdeka..yang aku rasa if perang..bukan diorg yang lari dulu..tapi diorg yang belot dulu..and aku rasa tak sampai 10 tahun lagi..malaysia akan dijajah semula sepenuhnya..bukan dari segi politik..tapi dari segi jatidiri and sosial..bukala mata..tengok life muda mudi zaman sekarang..apa dah jadi..semuanya sebab pengaruh barat..sekarang nie isu "kuda belang berkeliaran kat k.l"..pakai baju sendat..dedah sana sini..belang2..bajet lawa la tu..gothic-jiwang?.. hooo.. bullshitla..sempit betul pemikiran korg ek..suka pulak korg tayang body sana sini..si balak suka si awek tayang body..si awek suka si balak pegang sana sini..raba sana sini..pikirla..semua keseronokan n life mcm tu tak ke mana..korang ingat ada ke laki yg nak kat gurl yg dah dijamah body dia oleh mata2 org ramai..dipegang and diraba sana sini..ada?..buat main ada le..yang betul2 serius and ikhlas tu ada..tapi terlalu sedikit..and kebanyakan gurl tak sedar diorg dah jumpa boy mcm tu..tapi tu la..org yang baik and ikhlas nie..selalunya disakiti and tak dihargai..mati cepat lagi bagus..so..for those yg terasa tu..and rasa aku nie bullshit..or anggap aku nie "berlagak baik"..sukatila..aku cuma nak luahkan rasa menyampah aku kat budak2 melayu zaman sekarang..cukupla apa yg aku nampak hari2 kat u aku nie..rasa nak t*****g je..mak bapak antar belajar..tapi kat sini melepak..huhahuha2..tepuk tampar..asyik kuar..balik malam2 buta..dating sana sini..niat baikla kononya..hei..niat tak menghalalkan cara..last2 takleh nak belajar..kepala ingat fun..dating..karaoke.. lepak..huha2..and "kawan baik" baru..ingatla sahabat..masa muda kita nie kejap je..gunala untuk siapkan bekalan di hari tua..bukan cari kegembiraan sekarang..tapi kesedihan hari tua..ramai remaja kita rosak dalam usia mcm nie..last2..bila dah tua terbiar..okie..pepehal aku minta maaf if ada yg terasa..aku tau ramai yg taknak terima..ego..tapi tu la kenyataan..korg nak kritik..nak marah..nak maki aku..its ok..aku dah buat apa yg patut..sekurang2nya aku dah cuba betulkan apa yang salah sedaya aku..and tanggungjawab aku dah lepas..semoga Allah buka hati remaja kita..and sama2la kita jaga negara kita yang tercinta nie..


tegur aku bila aku ada buat salah..sebab aku juga manusia mcm korang..hormat..(-_-)
wassalam.~

Monday, August 28, 2006

Whats new?..

CorelDrawGraphicSuite X3 + keygen
Adobe GoLive CS2 + Keygen
IE7 RC1
Microsoft.NET 3
YahooAndGoogleHackingProg
Shockwave+FlashPlayer
CompleteCranberriesMp3
SomeVids
WebAccelerator
IDM Build 5.0++
Icons..[tooMany..]
Widgets.[pusing2Mata]
VB v6.0 -- not yet..[malam nie kot].huahua..

Sunday, August 27, 2006

sorry dr suhaidi..kehkeh..

okie..pepehal sorryla kat doc suhaidi dr UUM..actually dier nie ada dtg bagi ceramah kat sini hari tu..tapi taktaula mcm mana budak2 bleh taktau..last2..yg datang ceramah dier cuma 38 org je..so sad..penat2 datang naik flight..tp yg dengar 38 org je..dr rozaini [our beloved dekan] melenting gile..sorry dekan..aku tau sebenarnya ada ceramah..tapi timing tak betulla..buat ceramah area pukul 2 to 5..time budak2 lepak n tido..aku pun join sekali la..kehkeh..so tak pasal2 those yg tak datang tu kena buat surat tunjuk sebab kat dekan or kena bar dari final exam..kelakar betulla..mesti pasni doc suhaidi report kat lect2 UUM supaya tak g ceramah kat sini ek..kehkeh..mada2..
pepehal..sorry doc suhaidi and doc rozaini..jgn amik hati..biasala tu..haha..~

Saturday, August 26, 2006

phew..

huu..hari nie penat skit..dahla tak tido dari semalam..asyik mendownload je..mata pun dah jadi mcm mata panda..haha..pagi tadi dapat msg lama dgn "dia"..dah lama tak msg dgn "dia"..rindu..pagi tadi dapatla lepas rindu gak sebelum mandi..bucuk2..well..pastu kuar g u.k [ujana kewangan]..teman mus berbekam and napi angkat mobo,proc and ram baru dia..gempak gakla mobo dier..Gigabyte S Series..socket AM2..support up to DDRII 800..dasat2..biru mata hitamku..dahla smart..power plak tu..harga rm4++..proc plak Athlon +3500 AM2..padanla tu..hai..bilala aku nak build rig aku sendiri..geram gak tgk bdk2 build rig sendiri..sabar je la..takpe..pelan2..kumpul duit byk2..buat rig gempak2..haha..=P..nak mandi..jap lg nak pulangkan laptop Jack The Tulang..malas betul nak kuar bilik..okie..n~